Mobiele zonneladers van Voltaic Systems

 

 

OPHEFFINGS SALE

Helaas zijn we, met producten van hoge kwaliteit en dus best prijzig, gedwongen om onze webwinkel te sluiten... Kijk onder "Uitverkoop" en zie wat we nog hebben staan.

Je kunt afrekenen door het bedrag zelf over te maken naar onze bankrekening en zorgen wij voor een snelle levering.

Bij aankopen van Voltaic Systems producten blijft de garantie van 2 jaar van kracht en kun je rechtstreeks bij ze terecht met vragen of klachten.

info@voltaicsystems.com

Al onze klanten BEDANKT voor de mooie jaren en het vertrouwen...

 

Going-solar-voltaic-systems-offgrid-solar-charger-backpackGoing-solar-voltaic-systems-fuse-4w-solar-chargerGoing-solar-voltaic-systems-fuse-10w-laptop-charger-backpackGoing-solar-voltaic-systems-array-10w-laptop-charger-backpackGoing-solar-voltaic-systems-fuse-9w-ipad/tablet-solar-chargerGoing-solar-voltaic-systems-amp-4w-solar-charger

Mobiele zonneladers van Voltaic systems

zijn krachtige solar chargers om onderweg je accu's op te laden... Waar je ook bent!

Mobiele zonneladers van Voltaic systems zijn onmisbaar voor de wandelaar, fietser, fotograaf of wereldreiziger; Ken je dat gevoel? Je bent aan het wandelen en maakt prachtige natuurfoto’s met je spiegelreflexcamera. Maar dan plotseling begint je batterij te knipperen. Na een paar seconden kijk je naar een zwart scherm: je batterij is leeg. Het kan altijd gebeuren als je onderweg bent. Maar prettig is het natuurlijk niet. Gelukkig hebben wij de oplossing! Met de compacte solar chargers van Going Solar is dat probleem binnen no time opgelost. Met onze betrouwbare mobiele zonneladers van Voltaic systems kan je al je draagbare elektronica eenvoudig en snel opladen. Zelfs als het bewolkt is! Nu hoef je nooit meer bang te zijn dat je batterij leeg raakt.

Onze mobiele zonneladers doen waar ze voor gemaakt zijn! Heb je een slechte ervaring met een goedkoop zonnelader? Wij garanderen dat je tevreden zult zijn met onze producten. Daarom geven wij je 30 dagen Niet goed = Geld terug gerantie! Plus twee jaar garantie op onze mobiele zonneladers systeem en 1 jaar op de batterij

 

Mobiele zonneladers van Voltaic systems-banner    

goingsolar.nl WAS distributeur en leverancier van de Amerikaanse Voltaic Systems,
een toonaangevende onderneming op het gebied van Solar tassen en mobiele zonneladers.
Tevens WAREN we leverancier van de Engelse 'Powertraveller'; fabrikant van de bekende Solargorilla en Powergorilla,
die zowel in de wildernis als in de stad jouw laptop moeiteloos kunnen opladen.

Voltaic Systems- Mobiele zonneladers- logo

 E-mail ons of bel gerust naar 06-247 50 257.
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. De laatste update was op 14 februari 2017.
 

 

Bovenkant

eCommerce by CubeCart