Bedrijfsinformatie

Going Solar Webshop- Bedrijfsinformatie

Going Solar Webshop is de webwinkel waar je zonneladers van hoge kwaliteit kunt aanschaffen. Als je vaak op pad bent zijn de solar chargers een goede investering. Wij leveren niet alleen hoge kwaliteit, onze zonneladers zijn ook gemakkelijk in gebruik en niet kapot te krijgen. Met de solar chargers van Going Solar kom je nooit voor verrassingen te staan!

Going Solar is distributeur en leverancier van de Amerikaanse onderneming Voltaic Systems. Zij is toonaangevend op het gebied van Solar tassen en mobiele zonneladers. Daarnaast zijn we ook leverancier van Powertraveller, de Engelse fabrikant van de bekende Solargorilla en Powergorilla. Deze zonneladers zijn in staat om je elektronica zowel in de stad als in de wildernis moeiteloos op te laden.

Direct of later gebruik
De tassen en zonneladers zijn voorzien van een zonnepaneel/panelen, waarmee een meegeleverde accu opgeladen kan worden voor direct of later gebruik. Met de opgeslagen energie kun je alle kleine draagbare apparatuur opladen zoals een mobiele telefoon, navigatiesysteem, digitale (video)camera, iPad, laptop en meer.

Een Solar Backpack, tas of een losse zonnelader is een groen product. Deze nieuwste generatie zonnepanelen laden zelfs op als het bewolkt is. De opgewekte energie is natuurlijk, schoon, groen en helemaal gratis!

30 dagen niet goed = geld terug garantie
Je hebt normaal het recht je bestelling binnen 14 dagen te retourneren.  Maar wij hebben deze periode verlengt naar 30 dagen. Dus 30 dagen niet goed is geld terug garantie. Graag ontvangen we bericht per e-mail over het retourneren.


Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Informeer naar de korting bij een grote afname.


Gegevens
Going Solar
Hendrik Werkmanstraat 114

1328 DP Almere
Nederland

KvK inschrijving nr.:32140556
BTW nr.: NL146908508.B01

Onze bankgegevens zijn:

  •     IBAN: NL40INGB0002111766 t.n.v. Going Solar te Almere
  •     BIC: INGBNL2AGoing Solar is onderdeel van Sheloep, gevestigd in Almere, Nederland.

 

 

 


Bovenkant

eCommerce by CubeCart